Inledande installation av Kaspersky Safe Kids

När installationen avslutas vägleder installationshjälpen för Kaspersky Safe Kids dig genom installationsprocessen för Kaspersky Safe Kids. Innan du startar den första installationen behöver du ge alla nödvändiga tillstånd för att se till att programmet fungerar på korrekt sätt.

Under installationen kan du utföra följande åtgärder:

1. Ansluta till My Kaspersky med hjälp av ditt My Kaspersky-konto eller registrera My Kaspersky om du inte har ett konto.

Viktigt: När skyddet för ditt barn är inställt kan du inte ändra My Kaspersky-kontot som du har loggat in med. Om du vill använda ett annat My Kaspersky-konto behöver du återinstallera Kaspersky Safe Kids.

2. Lägg till ditt barns detaljer i programmet.

Om du redan har lagt till dina barns detaljer på My Kaspersky eller via Kaspersky Safe Kids mobilapp tar Kaspersky Safe Kids emot och visar dessa detaljer automatiskt.

3. Välj ett datorkonto för varje barn.

Efter detta avslutas installationen av Kaspersky Safe Kids. Kaspersky Safe Kids startar övervakningen av datorkonton som du har valt för dina barn.

Obs! Inställningar för Kaspersky Safe Kids tillämpas till de valda kontona i enlighet med varje barns ålder. Du kan visa och ändra inställningarna för Kaspersky Safe Kids på My Kaspersky i avsnittet Barn eller med Kaspersky Safe Kids installerad på din förälders mobila enhet (kör Android eller iOS).

Ansluta till My Kaspersky

Registrera på My Kaspersky från Kaspersky Safe Kids

Lägg till ditt barns detaljer i Kaspersky Safe Kids

Välj ett datorkonto för ditt barn

Skapa ett datorkonto för ditt barn

Obs! Om FileVault är avstängt i Systeminställningar på din Mac, ge tillåtelse till Kaspersky Safe Kids att avkryptera filerna på ditt barns datorkonto så att de blir tillgängliga när programmet startas om.

Se även

Installera Kaspersky Safe Kids

Hantera Kaspersky Safe Kids på My Kaspersky

Ge nödvändiga tillstånd till Kaspersky Safe Kids